Kışın balayı yerleri

Kışın Gidilecek Balayı Yerleri 8 Romantik Rota

Yeni evlenecek çiftlerin, evliliklerinin ilk günleri olan Balayında kışın gidebileceğiniz birçok romantik yer bulunuyor. İşte kışın balayı yapılabilecek yerler listesi...

service

Sonbaharda veya kışın evlilik yapan çiftler, üzülmeyin kışın gidilebilecek balayı yerleri de var. Her mevsimin ayrı bir güzelliği vardır. Kış ayı balayı tatili yapmakta emin olun en az yazın balayı yapanlar kadar sizlere keyif verecek. Türkiye bir tatil cenneti ve dört mevsimin güzelliklerini yaşayabileceğimiz birçok tatil beldesi var. Kışın balayı için gidilecek yerler arıyorsanız bu haberimizde istediğiniz balayı yerlerini bulabileceksiniz.

Kışın Balayına nereye gidilir? Birbirinden güzel 8 Rota!

Birbirinden güzel manzaralar ile kışın balayı yapabileceğiniz yerler arasında, şömineli romantik bir ortam veya kar ve orman manzarası eşliğinde keyif yapabileceğiniz konaklama yerleri ile hem balayı tatili yapıp hem de eğleneceksiniz. Hazırsanız, kışın yapılabilecek balayı tatili rotalarını aşağıdan inceleyelim.

Side Balayı Yerleri

Antalya, Side Balayı Yerleri: Kış değil yaz gibi!

Kışın yumuşak bir havası olan bir yer istiyorsanız Antalya, Side balayı yerleri tam size göre olacak. Side’de her şey dahil konaklama lüks konaklama yerlerinde konforlu bir tatil yaparken aynı zamanda deniz manzarasının ve doğanın güzelliklerini bir arada yaşayabilirsiniz.

Abanat Balayı Yerleri

Bolu, Abant Balayı Yerleri: Göl, doğa, manzara üçlüsü.

Özellikle kış mevsiminin güzel olduğu bir diğer rota olan Abat, kışın balayı yeri olarak da çokça tercih ediliyor. Çam ormanları, temiz havası ve yemyeşil doğasına beyaz gelinlik süsü gibi örtülmüş kar manzarası Abant balayı yerlerini daha bir romantik kılıyor. Burada yapacağınız konaklamalarda şömineli bir otel veya villa tutabilir buz tutmuş Abant gölünün etrafında yürüyüşler yapabilirsiniz. Aynı zamanda faytonla Abant’ı gezebilirsiniz.

Ağva Balayı Yerleri

İstanbul, Ağva Balayı Yerleri: Konumu ve sakinliğinden dolayı tercih edilebilir…

İstanbul ve civar illerde ikamet ediyor çok uzaklara gitmek istemiyorsanız, sakinliğin ve huzurun birleştiği nokta Ağva, balayı yerlerini tercih edebilirsiniz. Ağva’da balayında nehirde kanoyla gezebilir, akşamları sahil kenarında mum ışığında romantik bir yemek yiyebilirsiniz.

Girne Balayı Yerleri

Girne, Kıbrıs Balayı Yerleri: Lüks konaklama imkânı

Akdeniz ikliminin hâkim olduğu Girne, balayı yerleri noktasında zengin bir konaklama listesine sahip. Uçak bileti ve konaklama yerleri Türkiye’ye göre biraz daha pahalıda olsa Kıbrıs balayı yerlerini değerlendirmenizi önceden rezervasyonlarla uygun fiyatlı balayı rotası oluşturabileceğinizi bilgilendirmek isteriz. Girne’de her şeyden uzakta, düğün yorgunluğunu bir kenara bırakarak konforlu Girne otellerinde, hayal ettiğiniz gibi bir balayı tatili geçirebilirsiniz.

Bodrum Balayı Yerleri

Muğla, Bodrum Balayı Yerleri: İçinizi ısıtacak…

“Kış aylarında evlenilir mi demeyin!” balayı yerleri ekonomik olarak da oldukça hesaplı oluyor. Yaz mevsiminde ki fiyatları neredeyse yarısı fiyatına Bodrum’da balayı yapabilirsiniz. Ege’nin merkezi olan Bodrum’da balayı yapmak deniz havası solumak ve ege lezzetlerini tatmak için iyi bir tercih olacak. Otel ve konaklama sektörünün de yaygın olduğu Bodrum’da ister otel ister villa kiralayarak konaklama yapabilirsiniz. Eşinizle birlikte el ele deniz kenarında yürüyüş yapabileceğiniz Bodrum, size unutulmaz bir balayı deneyimi yaşatacak.

Kapadokya Balayı Yerleri

Nevşehir, Kapadokya Balayı Yerleri: Tam size göre!

Evlilik öncesi hazırlanması gereken Balayı rotasında, doğaçlama bile plan yapabileceğiniz Kapadokya, taş evleri ve romantik akustiğiyle adeta tam bir balayı yeri olarak karşımıza çıkıyor. Tarihi bir doğaya sahip olan Kapadokya balayı yerlerinde, kar manzarası, şömineli romantik akşam yemeği ve balon turlarıyla unutulmaz deneyimler yaşayacaksınız. Romantik ve otantik Kapadokya balayı konaklama yerlerini incelemenizi tavsiye ederiz.

Uludağ Balayı Yerleri

Bursa, Uludağ Balayı Yerleri: Kayak yapmanın keyfini sürün…

Ülkemizde, Uludağ ve kayak birlikte anılıyor. Burada kayak yapmayı öğrenebilir stres atabilirsiniz. Kayak yapmasanız bile burada ki otantik konaklama yerlerinde karın tadını çıkarabilirsiniz. Mangal, semaver ve şömine üçlüsünün kar tabiatında yaşayacağınız müthiş bir yer olan Uludağ balayı yerleri, temiz havası ve manzarasıyla gelinlik gibi bembeyaz balayı fırsatı sunuyor.

Kartepe Balayı Yerleri

Kocaeli, Kartepe Balayı Yerleri: Konumu avantaj!

İstanbul ve Ankara’ya yakınlığı ile avantaj sağlayan Kartepe Balayı yerleri, gezilecek yerler açısından da oldukça zengin. En önemli turistik yerlerin başında Kartepe Kayak Merkezi geliyor. Kartepe ve Maşukiye’de otantik konaklama yerleri bulunmakta. Köy ve yayla havasını soluyabileceğiniz bölge de tüm her şeyin uzağında sakinliğin tadını çıkarabilirsiniz.

Kışın Balayı Önerileri

Balayınızın Planlamasını Doğru Yapın

Balayı takvimi ve rotanızı oluşturmadan, balayı hazırlıklarınıza dair önerilerimiz bulunmakta. Nereye gideceğinize karar vermeden önce uygun bir valiz seçimi yapıp aşağıda ki listeye bir göz atın.

Balayı Planlamasında Dikkat Edilmesi Gerekenler

  • Bütçenize uygun bir balayı tatil planı oluşturun.
  • Hijyene dikkat ederek konaklama yeri tercih edin.
  • Balayı programını eşinizle birlikte hazırlamaya dikkat edin.
  • Balayı alışverişinizi, iklim koşullarına göre ihtiyaç liste olarak dikkatlice yapın.
  • Gittiğiniz yerin özelliklerine göre ona küçük sürprizler yapmayı ihmal etmeyin.
  • Nerede olursanız olun, hatıra fotoğrafı çekinmeyi unutmayın!
Tepki Ver | mutlu1
1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
hayran
Hayran
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Gezitravels.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!